klubstudio - Analogs / Antrakty

Analogs / Antrakty

23.04.2021 / pt. / 20:00

DODATKOWE INFORMACJE

Wydarzenie
The Analogs
Dodaj do kalendarza
Przeczytaj regulamin
Organizator: Fundacja ACADEMICA
Oświadczenie

GALERIA

OPIS WYDARZENIA

Zapraszamy na Antrakty, podczas których będzie świętować spóźniony Jubileusz zespołu Analogs oraz spóźnione 50 urodziny Pawła "Piguły" Czekały!
Podczas koncertu usłyszycie lubiane przez Was utwory, jakie stworzyli przez cały swój okres działaności!

Z okazji tego wyjątkowego mamy dla Was coś zupełnie EKSTRA! Limitowana, zaprojektowana tylko i wyłącznie na to wydarzenie, jedyna w swoim rodzaju: koszulka pamiątkowa! Nie będzie dodatkowego dodruku, możecie ją kupić tylko i wyłącznie do 24 kwietnia, przy okazji wspierając zespół oraz klub razem z cegiełką:
https://ticketclub.pl/koncerty/kapelutek-antrakty-analogs-25-lat-na-ulicy-50tka-piguly-studiowsieci-online-1599/

Wsparcie z Funduszów Przeciwdziałania COVID-19


The Analogs powstali w 1995 roku w Szczecinie i jest obecnie jednym z najbardziej znanych i rozpoznawalnych zespołów polskiej sceny punk rockowej. Ich piosenki takie jak "Pieśń Aniołów", "Era Techno", "Dzieciaki Atakujące Policję" zna każdy kto interesuje się mocnym, gitarowym graniem. Znakiem rozpoznawczym zespołu stały się teksty piosenek które opowiadają o brutalności życia, zagubieniu, wyobcowaniu, przemocy oraz nierówniościach społecznych. Na swoim koncie mają niezliczoną ilość koncertów w Polsce oraz Europie. W 2020 roku świętuja 25 lecie swojej działalności a koncert który zagrają będzie się składał z najbardziej znanych i lubianych przez publiczność utworów jakie posiadają w swoim dorobku.
Zapraszamy serdecznie!!!

Dyskografia:
Oi! Młodzież (1996)
Street Punk Rulez! (1998)
Hlaskover Rock (2000)
Blask Szminki (2001)
Trucizna (2002)
Kroniki Policyjne (2004)
Talent Zero (2005)
Poza prawem (2006)
Najlepsze z najgorszych (2007)
Miejskie opowieści (2008)
Taniec Cieni (2010)
S.O.S. (2010)
Ballady czasu upadku (2012)
Pełnoletnia Oi! Młodzież (2013)
Na Serca Mego Dnie (2013)
Bezpieczny port (2014)
20 lat idziemy drogą tradycji (2015)
Ostatnia Kołysanka (2015)
Wilk (2018)
Projekt pudło (2019)